Balchik, Cape Kaliakra ja etanafarmi - Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde mukaan tutustumaan Mustanmeren rannikkoon, kauniisiin maisemiin ja pieniin kyliin. Ruoka ja juomat eivät sisälly hintaan.

Aloitamme retkipäivän Balchikin kylästä, jossa vierailemme Romanian kuningatar Marian perustamassa Kasvitieteellisessä puutarhassa. Kauniiden kivirakennusten, upeiden näköalojen ja hyvältä tuoksuvien ruusujen lisäksi pääset myös ihailemaan maailman toiseksi suurinta kaktuskokoelmaa. Vierailumme aikana saamme myös maistaa kansainvälisesti arvostettua Queen's Winery Housen viiniä. Teemme myös pienen kierroksen alkuperäisessä kunnossaan olevalla kuningattaren kesäasunnolla. Suojaisella Cape Kaliakran niemimaalla silmiemme eteen avautuvat mahtavat näköalat jyrkiltä merenrantakallioilta ja kuulemme myös keskiaikaisen linnan raunioihin liittyvistä tarinoista. Täällä luonnonsuojelualueella on myös paljon erilaisia kasveja ja monipuolinen linnusto. Kierroksen päätteeksi käymme vielä etanafarmilla, jossa meille tarjoillaan aluksi pientä syötävää, ja sen jälkeen tutustumme lähemmin etanafarmin toimintaan. Kauniissa puutarhassa saamme myös maistaa ranskalaisen reseptin mukaan valmistetun herkullisen pienen etanaruuan. Tämän mieleenpainuvan iltapäivän aikana saat kokea Bulgarian kaikilla aisteillasi.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan, lukuun ottamatta retkiselostuksessa mainittuja. Hyvä ottaa mukaan: Kamera ja jalkaan mukavat kengät. Kesto: Puolipäiväretki, n. klo 14.00-19.00. Opastus: Englanninkielinen tai skandinaavinen opastus.

Aikuiset n. 48
Lapset n. 25
Valuutta EUR