Bulgarian kätketyt aarteet - Voidaan varata jo ennen matkaa

Kokopäiväretki vie meidät ajassa taaksepäin ja tutustumme jännittäviin nähtävyyksiin. Kuulemme vanhoista ajoista, opimme lisää Bulgariasta, sen uskonnosta ja historiasta sekä tutustumme maahan lähemmin. Lounas sisältyy hintaan.

Retki vie meidät ajassa taaksepäin ja tutustumme nähtävyyksiin, jotka eivät ole kaikille vielä läheskään tuttuja. Kuulemme vanhoista ajoista, opimme lisää Bulgariasta, sen uskonnosta ja historiasta sekä tutustumme maahan lähemmin. Aluksi teemme lyhyen bussikierroksen syventyäksemme lähemmin uskonnonhistoriaan ja saadaksemme taustatietoja siitä, kuinka bulgarialaiset luostarit entisaikoina rakennettiin. Bulgariassa on useita kallioluostareita, ja heti Kultahietikon ulkopuolella sijaitsevat Aladzhasta avautuvatkin upeat näköalat. Opas kertoo lisää historiasta ja uskonnosta. Jatkamme matkaa bussilla Kivimetsään, joka on todellinen luonnonilmiö ja samalla myös hieno viheralue. Sen jälkeen suuntaamme ravintolaan ja nautimme hyvän lounaan hienossa ympäristössä. Päivän päätteeksi lähdemme tutustumaan Varna Wineryyn, jossa kuulemme lisää bulgarialaisen viinin valmistuksesta. Mielenkiintoisen kierroksen jälkeen on luvassa myös viininmaistiaiset - roseeta, valkoista ja punaista. Täältä voit myös ostaa mukaasi tuliaisviinit.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsymaksut: Kaikki sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan. Hyvä ottaa mukaan: Kamera, hyvät kengät ja aurinkohattu. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.45-16.30 Opastus: Suomenkielinen opastus

Aikuiset n. 56
Lapset n. 29
Valuutta EUR