Romanian makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

Lähde päiväretkelle naapurimaahan, Romaniaan. Retken aikana käymme Constantan kaupungissa. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Suuntaamme aluksi kohti Constantan kaupunkia, jossa opastetun kaupunkikierroksen aikana näemme esimerkiksi satama-alueen, kasinon ja roomalais-katolisen katedraalin. Sinulle jää myös omaa aikaa, ja halutessasi voit käydä vaikka kaupungin Arkeologisessa museossa tai moskeijassa. Täällä sinulla on myös aikaa nauttia lounas. Tämän jälkeen käymme pienessä puisessa katedraalissa, joka on saanut vaikutteita pohjoismaisista kirkoista. Tämän retkipäivän aikana pääset kurkistamaan romanialaisen kaupungin tunnelmiin, voit ihailla maisemia ja luontoa, ja sinulle jää myös hieman omaa aikaa tutustua ohjelmassa mainittuihin kohteisiin.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan. Hyvä ottaa mukaan: Kamera, passi, vettä ja rahaa. Ota mukaan myös Romanian valuutta. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.15-19.00 Opastus: Skandinaavinen opastus

Aikuiset n. 51
Lapset n. 27
Valuutta EUR