Romanian makuja - Voidaan varata jo ennen matkaa

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä käymään Romaniassa. Kokopäiväretken aikana käymme mm. Constantan kaupungissa. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Constantan kaupunki on päivän ohjelman kohokohta. Aikaisemmin kaupunki oli köyhä kalastajakylä, mutta 1900-luvulla alkoi tuottoisampi aika vihannesten, öljyn ja muiden kauppatavaroiden ansiosta. Nykyään satama on yksi Euroopan suurimmista, ja kaupunki on Romanian viidenneksi suurin kaupunki, jossa on noin 300 000 asukasta. Perillä Constantassa osallistumme opastetulle kaupunkikierrokselle ja näemme satama-alueen, kasinon ja roomalais-katolisen katedraalin. Sinulle jää myös omaa aikaa, ja halutessasi voit käydä vaikka kaupungin Arkeologisessa museossa tai moskeijassa. Constantan lähellä sijaitsee myös St. Minan kirkko. Kirkko on rakennettu kokonaan puusta, aivan kuin ensimmäiset kirkot Pohjoismaissa. Muuta samankaltaisuutta kirkolla ei sitten olekaan, sillä St. Mina on saanut vaikutteita Transilvanian pohjoisosista. Kirkossa on 43 metriä pitkä majesteettinen kirkontorni. Kauniilla ilmalla läheisen järven pinnasta heijastuva peilikuva on lumoavan kaunis ja hieno kuvauskohde. Tämän retkipäivän aikana pääset kurkistamaan romanialaisen kaupungin tunnelmiin, voit ihailla maisemia ja luontoa, ja sinulle jää myös hieman omaa aikaa tutustua ohjelmassa mainittuihin kohteisiin.

Varaa jo kotona: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta. Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan. Constantassa on mahdollisuus nauttia lounas. Kesto: Kokopäiväretki, n. klo 08.15-19.00. Opastus: Skandinaavinen opastus. Hyvä ottaa mukaan: Kamera, passi, vettä ja rahaa. Ota mukaan myös Romanian valuuttaa.

Aikuiset n. 51
Lapset n. 27
Valuutta EUR