Shopping i Varna – kan bestilles hjemmefra

En halvdagsutflukt med buss til Varna, Bulgarias største havneby. Den fine gamle byen har mange små kafeer, restauranter og gode shoppingmuligheter. Mat og drikke er ikke inkludert.

Går man en tur rundt i det sentrale Varna finner du flotte alleer, grønne parker og fine plasser. Samtidig som byen vitner om å være del av det gamle Øst-Europa, så er den også meget moderne. Midt i de mest sentrale delene av Varna finner du Maria-katedralen, Bulgarias nest største katedral. Etter at du har brukt tiden i sentrum på kafé, bulgarsk marked eller bare vandret rundt og blitt kjent med byen, reiser vi videre til Varnas største kjøpesenter. Her finnes det mange internasjonale butikker, der du kan gjøre veldig gode kjøp i ferien. Vi tar også en kjapp tur innom en stor matbutikk.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Måltider og drikke: Ikke inkludert. Lurt å ta med: Penger, gode sko og godt shoppinghumør. Tid: Halvdagsutflukt, ca. kl. 14.30–21.00. Guideservice: Skandinavisktalende guide.

Ca. pris voksen 19
Ca. pris barn 11
Valuta EUR