Bulgarias skjulte skatter – kan bestilles hjemmefra

På denne utflukten tar vi deg med tilbake i tid og opplever gamle severdigheter som ikke mange kjenner til i dag. Underveis lærer vi mer om Bulgaria og opplever landets religion og historie.

Vi starter utflukten med en kort busstur og litt bakgrunnskunnskap om religionshistorien. I Bulgaria finnes det flere klippeklostre, og vi får vite mer om landets klosterbygging fra vår kunnskapsrike guide. Vi ser et av klippeklostrene fra Aladzha rett utenfor Golden Sands. Vi fortsetter videre i bussen og lærer mer om det gamle Bulgaria. Vi drar innom den kjente "Steinskogen" som er et sjeldent naturfenomen og et nydelig grøntområde. Senere drar vi til en restaurant og nyter en god lunsj i fine omgivelser. For å få en perfekt avslutning på dagen drar vi til Varna Winery for å lære mer om noe av det bulgarerne er best på: vin! I tillegg til en interessant omvisning blir det prøvesmaking av rødt, hvitt og rosé, og du får selvfølgelig anledning til å kjøpe med deg vin hvis du ønsker det.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt. Måltider og drikke: Lunsj er inkludert. Entré: Eventuelle inngangsavgifter er inkludert. Lurt å ta med: Kamera, gode sko og en solhatt. Tid: Heldag, ca. kl. 08.45-16.30. Guideservice: Skandinavisktalende guide.

Ca. pris voksen 56
Ca. pris barn 29
Valuta EUR