Varna och shopping – kan bokas hemifrån

En halvdagsutflykt med buss till staden Varna som är Bulgariens största hamnstad. Den fina gamla staden bjuder på många små caféer, restauranger och naturligtvis shoppingmöjligheter. Måltider och dryck ingår inte.

På en tur runt det centrala Varna kan du se stora flotta alléer, gröna parker och fina torg. Staden ger ett intryck av det gamla Östeuropa, samtidigt som det moderna Varna är tydligt, mätt med bulgariska ögon. Mitt i de mest centrala delarna av Varna finner du Maria-katedralen, som är Bulgariens näst största katedral. Efter att du har använt tiden i centrum till att gå på café, besökt en bulgarisk marknad eller varit inne i någon av de specialbutiker som finns här tar vi bussen vidare till Varnas största shoppingcenter. Här finns det massor av internationella butiker, där du kan göra de sista stora fynden under semestern. Efter shoppingcentret gör vi också ett kortare stopp på en stor matbutik.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Måltider och dryck: Ingår inte. Bra att ta med: Pengar, bra skor och ditt bästa shoppinghumör. Tid: Halvdag, ca kl. 14.30-21.00. Färdledning: Skandinavisktalande guide.

Ca pris vuxen 19
Ca pris barn 11
Valuta EUR