Bulgariens dolda skatter – kan bokas hemifrån

Denna heldagsutflykt tar dig tillbaka i tiden och du får uppleva olika spännande sevärdheter. Vi får kunskap om hur Bulgarien såg ut förr och får ta del av landets religion och historia. Lunch ingår.

Vi börjar med att fördjupa oss i religionshistorien under en kort busstur då du får mer kunskap om hur bulgarerna byggde upp klostren för många år sedan. Här i Bulgarien finns det flera klippkloster och de utgör en vacker syn i Aladzha, som ligger precis utanför Golden Sands. Vår guide förmedlar landets religion och historia. Vi fortsätter vidare i bussen till Stenskogen som är ett naturfenomen och även ett fint grönområde, därefter åker vi till en restaurang och njuter av en god lunch i fina omgivningar. För att få en perfekt avslutning på dagen beger vi oss sedan till Varna Winery för att få veta allt om det bulgarerna är bäst på - vin. Förutom en intressant rundvandring blir det provsmakning av rött, vitt och rosé. Naturligtvis har du möjlighet att köpa med dig en flaska hem.

Boka hemifrån: Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”. Måltider och dryck: Lunch ingår. Entré: Alla entréer är inkluderade. Bra att ta med: Kamera, bra skor och en solhatt. Tid: Heldag, ca kl. 08.45-16.30. Färdledning: Skandinavisktalande guide.

Ca pris vuxen 56
Ca pris barn 29
Valuta EUR